Grashoek

Bed and Breakfast de Torenvalk

bed & breakfast de Torenvalk

B&B de TorenvalkGunstig gelegen op de grens van Noord Brabant en Limburg

B&B De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt Bed & Breakfast de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

Onze B&B is ook zeer geschikt voor mensen die voor hun werk enkele dagen in ons mooie Limburg moeten/mogen verblijven.

Met ons pand zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. Voor de motorrijder zijn mooie toertochten uit te zetten vanuit de Bed and Breakfast, denk daarbij aan een dorpentocht langs de Maas naar Nijmegen, een rondje zuid Limburg en via Duitsland weer terug.

De B&B is geschikt voor individuen, echtparen en kleine groepen. We beschikken over 3 gastenkamers waarvan een kamer met 2 eenpersoonsbedden. De gezamenlijke badkamer en toilet is op de verdieping aanwezig. Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer waar u 's avonds ook kunt genieten van een lekker drankje, tijdschrift of boek. Bij mooi weer kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden. Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij de houtkachel op ons gezellige terras.

Vanwege onze eigen huisdieren: honden, geiten, katten, kippen, pony's kunnen we het meebrengen van uw eigen huisdieren helaas niet toestaan.

Kijk ook eens op onze facebook pagina.Will met een jonge torenvalkWill met een jonge torenvalk

 

Over onsEven voorstellen, wij zijn Gerrie en Will van Engeland

In 2007 hebben we een voormalige tuinderswoning gekocht in het kerkdorp Grashoek, gemeente Peel en Maas, aan de rand van de Peel. In 2013 zijn we gestart met B&B de Torenvalk. We zijn druk bezig geweest om 12.000 meter landbouw grond om te toveren in een landschap tuin compleet met hoogstam boomgaard, moestuin, een paddenpoel, bossages, wandelpaden en kampeerweide. Het woonhuis hebben we eigenhandig verbouwd met oog voor ecologisch wonen zoals een zonneboiler, hergebruik van regen water om de toiletten te spoelen en de wasmachine te laten draaien, een houtkachel die het CV water verwarmt. De tuin is inmiddels aangelegd en de woning is gesplitst in een B&B gedeelte en een woonhuis.

 

Faciliteiten