Grashoek

Kamperen

bed & breakfast de Torenvalk

Mini camping de TorenvalkGunstig gelegen op de grens van Noord Brabant en Limburg

Mini camping De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt kamperen bij de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

Met onze mini camping zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. Voor de motorrijder zijn mooie toertochten uit te zetten vanuit de kampeerweide, denk daarbij aan een dorpentocht langs de Maas naar Nijmegen, een rondje zuid Limburg en via Duitsland weer terug.

De 50-plussers en de jonge gezinnen die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich op mini camping de Torenvalk zeker thuis. Op onze kampeerweide heb je tijd voor jezelf en elkaar. Je kunt er ontstressen en ontspannen.

De kampeerweide is geheel met gras begroeid en wordt omgeven door een houtsingel die u beschut tegen de wind. We hebben geen zwembad of kantine, maar wel een speelplaats voor de kleinste kampeerders.  Verder kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden. Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij het kampvuur op de vuurplaats.

In onze B&B hebben we 3 B&B kamers ideaal voor een vakantie met vrienden/familie die niet over een eigen kampeermiddel beschikken, of voor bezoek dat wil blijven overnachten.

Vanwege onze eigen huisdieren: honden, geiten, katten, kippen, ganzen en pony's kunnen we het meebrengen van uw eigen huisdieren helaas niet toestaan.

Kijk voor meer informatie en de tarieven op onze camping website

Kijk ook eens op onze facebook pagina.

Faciliteiten


Vraag beschikbaarheid aanDit formulier is geen boekingsformulier maar dient alleen voor het aanvragen van beschikbaarheid.

Telefonisch boeken

Uiteraard kunt u ook telefonisch een kampeerplaats bij ons boeken, de bevestiging gaat echter wel per e-mail.

+31 (0) 77 37 44 693
Maandag t/m Zondag 9.00 uur - 21.00 uur